SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbynäs Sportklubb
Utveckling, Samhörighet och Kamratskap
Finlandia Pallo AIF
0 - 4
Utbynäs SK
Finlandia Pallo AIF0 - 4Utbynäs SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 21 april, 19:15
Plats:Tuvevallen 2 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 060101018
Samling:17:45
Stabil vinst på Hisingen.
2023-04-22 13:03

Efter förra veckans seger mot Västkurd åkte vi till Tuvevallen för att möta Finlandia/Pallo som förra året höll till i toppen av serien och hade börjat serien lovande så vi kände att detta kan bli tufft.  Vi är dessutom skadeskjutna för tillfället med inte mindre än 8 skadade spelare i truppen och dessutom hade Max förhinder. Så återigen en nykomonerad elva från veckan innan.  Men vi kände att vi hade ett starkt lag och trodde på en bra insats. 

 

Vi börjar matchen mycket  mycket bra och spelar utifrån de linjer vi vill och hittar de ytor vi pratar om och skapar i matchinledningen 3-4 bra chanser. Men sen äter sig Finlandia in i matchen med ett metodiskt passningsspel, trevligt att nöta motståndare som likt vi fokuserar på sitt eget spel och inte bara att förstöra för de andra. Finlandia känns plötsligt något bättre än oss men just som vi spelar rätt svagt gör vi 1-0. Mackan plockar upp en boll och driver mot mål, tar sig förbi och skjuter men målvakten räddar, dock inte bättre än att returen går till en vaken Holmaberg som agerar istället för reagerar och löper med och är först på returen som slås in i mer eller mindre öppet mål, skönt!!

 

Sista kvarten av första är svag av oss, eller stark av Finlandia, eller lite av båda. 

 

Vi pratar om lite saker att förbättra i andra, gör några positionsbyten och det slår oerhört väl ut.

 

Vi blir starkare defensivt och stänger av Finlandia mer och vinner fler bollar. Med Adam på mitten istället för i backlinjen så får vi hans enorma förmåga att sätta press och då kommer Gabbes briljans med bollen till bättre användning och Gabbe är helt lysande sista 30. Trär in bollar på en Mackan som konstant löper i djupet och hotar. Med hjälp av Holmbergs offensiva löpningar så gör Mackan 2 mål och Holmberg ytterligare ett på en retur igen efter Mackans avslut. Resten av matchen kontrollerar vi och lämnar Hisingen med 3 underbara poäng i bagaget. 

 

Stort tack till Finlandia för en god match och till domarteamet för en god stämning. Uppfriskande med en domare som erkänner misstag istället för att börja vifta med gula kort när han gör misstag. 

 

3: Mackan

2: Basse

1: Gabbe

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 28/6 19:00
3 - 4  
Tor 20/6 18:30
5 - 1  
Fre 14/6 19:00
0 - 4  
Fre 7/6 19:00
4 - 8  
Lör 1/6 14:15
4 - 2  
Ons 29/5 19:00
2 - 2  
 
 
Våra Huvud Sponsorer
VÅRA SKYLT/FLAGG SPONSORER
Samarbeten