SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbynäs Sportklubb
Utveckling, Samhörighet och Kamratskap
Välkomna till vår nya hemsida !
2023-01-01 00:01

God fortsättning och ett Gott Nytt 2023 !

 

Under förra året påbörjades arbetet med att se över de system som används inom föreningen och vad som är bäst lämpat för verksamheten. För att underlätta det administrativa, både för medlemmar och personal, har valet gjorts att inleda ett samarbete med SportAdmin. Med SportAdmin ges möjlighet att samla all administration på ett och samma ställe vilket på sikt kommer underlätta för samtliga.

 

I samband med övergången till SportAdmin har det under hösten även arbetats med den nya hemsidan vilken vi nu är glada över att kunna lansera. Det kommer med tiden fyllas på med mer information om Utbynäs SKs cuparrangemang på både fotbolls- och innebandysidan samt mer riktad information till exempelvis ledare.  

 

Fotbollssektionen kommer direkt från och med säsongen 2023 gå över till, och enbart arbeta inom SportAdmin medan innebandysektionen som är mitt i säsong kommer arbeta vidare likt tidigare och steg för steg flyttas över.

 

Som alltid när det sker förändring är det blandade känslor hos berörda. Vi är medvetna om att allt inte kommer fungera smärtfritt från start och vi ber om förståelse och tålamod i övergångsfasen.

 

Det kommer att skickas ut en inbjudan till en introduktionsutbildning inom en snar framtid där de flesta av era frågor och funderingar kommer lösas ut. Har ni frågor som ni behöver svar på nu direkt så tveka inte på att ta kontakt med er kanslist.

Vi ser fram emot ett nytt, utvecklande och roligt år tillsammans !

 
Våra Huvud Sponsorer
VÅRA SKYLT/FLAGG SPONSORER
Samarbeten