SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbynäs Sportklubb
Utveckling, Samhörighet och Kamratskap
Höstens träningar och matcher drar igång
2023-08-18 15:34

I onsdags den 16 augusti drog höstens träningarna igång. P11 gul har fortsatt samma tider som före sommaren. Onsdagar och söndagar fram till sista oktober. Onsdagar är tilldelade tiden 17:00-18:15 på Lemmingvallen konstgräs, men då ledarna har svårt att komma till 17:00 så blir det Varpaplanen 17:30-19 så länge gräset är klippt och det är ljust. Var beredd på att onsdagsträningens tid och plats kan ändras på kort varsel. Söndagar är det 18:00-19:30 på Lemmingvallens konstgräs.

 

Seriespelet ligger i kalendern med första matcher 26/8 och sista i början av oktober.

 

Måndag 14 augusti var det ledarmöte och det framkom att flera ledare avser trappa ner sitt engagemang. Så det behövs tillfälliga och långsiktiga ledare för träningar och matcher. Kan hända att matcher måste ställas utifrån ordinarie ledares rapporterade tillgänglighet vilket skulle vara tråkigt. Kontakta någon av ledarna om du är intresserad av att engagera dig.

 

Kommer även kallas till ledare/föräldramöte av klubben.

 
Våra Huvud Sponsorer
VÅRA SKYLT/FLAGG SPONSORER
Samarbeten