SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbynäs Sportklubb
Utveckling, Samhörighet och Kamratskap

Bli medlem i Utbynäs Sportklubb
Börja Spela
Välkomna Katarina och Darmin !
2023-01-11 13:59

Välkomna Katarina och Darmin !

 

Katarina kommer närmast från Lerums IS där hon varit kanslist i 10 års tid. Hon har även varit aktiv i andra branscher, bland annat hotell- och restaurang där hon agerat både chef och lärare. Katarina brinner för föreningslivet och ser fram emot att sätta sig in i och lära känna föreningen, samt vara med och utveckla Utbynäs SK framåt.

 

Darmin kommer närmast från Kärra KIF där han även idag är kanslist och han kommer framöver fördela sin arbetstid mellan föreningarna. Darmin har varit involverad i flera olika fotbollsföreningar och roller genom åren och har själv spelat, varit ledare och även domare inom fotbollen. Första mötet med Utbynäs SK skedde på 90-talet då han spelade match på Lemmingvallen.

 

I samband med att vi övergår till två kanslister kommer vi separera fotboll och innebandy där Katarina blir ansvarig kanslist för innebandysektionen och Darmin tar kansli-ansvaret för fotbollssektionen. Kontaktinformation till respektive kansli;

 

Innebandysektionen - Katarina

Mejl: kansli-ib@utbynassk.se

Telefon: 0705-284526

 

Fotbollsektionen - Darmin

Mejl: kansli-fb@utbynassk.se

Telefon: 0704-562878

 

Tidigare mejladress kommer fasas ut.

Övriga ärenden;

Bokning av klubbstuga - kansli-fb@utbynassk.se

Nordic Wellness förfrågningar - kansli-ib@utbynassk.se

I Katarina och Darmin får vi utöver erfarenhet och kompetens in två föreningsmänniskor som brinner för att hjälpa till och finnas till hands för ledare och övriga. Har ni frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av er. Tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Välkomna till vår nya hemsida !
2023-01-01 00:01

God fortsättning och ett Gott Nytt 2023 !

 

Under förra året påbörjades arbetet med att se över de system som används inom föreningen och vad som är bäst lämpat för verksamheten. För att underlätta det administrativa, både för medlemmar och personal, har valet gjorts att inleda ett samarbete med SportAdmin. Med SportAdmin ges möjlighet att samla all administration på ett och samma ställe vilket på sikt kommer underlätta för samtliga.

 

I samband med övergången till SportAdmin har det under hösten även arbetats med den nya hemsidan vilken vi nu är glada över att kunna lansera. Det kommer med tiden fyllas på med mer information om Utbynäs SKs cuparrangemang på både fotbolls- och innebandysidan samt mer riktad information till exempelvis ledare.  

 

Fotbollssektionen kommer direkt från och med säsongen 2023 gå över till, och enbart arbeta inom SportAdmin medan innebandysektionen som är mitt i säsong kommer arbeta vidare likt tidigare och steg för steg flyttas över.

 

Som alltid när det sker förändring är det blandade känslor hos berörda. Vi är medvetna om att allt inte kommer fungera smärtfritt från start och vi ber om förståelse och tålamod i övergångsfasen.

 

Det kommer att skickas ut en inbjudan till en introduktionsutbildning inom en snar framtid där de flesta av era frågor och funderingar kommer lösas ut. Har ni frågor som ni behöver svar på nu direkt så tveka inte på att ta kontakt med er kanslist.

Vi ser fram emot ett nytt, utvecklande och roligt år tillsammans !

Börja Spela
Nyheter från våra lag
Göteborg Cup 2023 Innebandy, 23/01 10:32 
Utbynäs Kul Födda 2017 Fotboll, 17/01 10:23 
P11 BLÅ, 13/01 18:53 
Herr, 08/01 11:44 
P11 GUL, 06/01 07:40 
DOER Cup Fotboll 7vs7 20-21 Maj, 01/12 11:45 
 
Våra Huvud Sponsorer
VÅRA SKYLT/FLAGG SPONSORER
Samarbeten