SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbynäs Sportklubb
Utveckling, Samhörighet och Kamratskap

P14 är ett gott gäng med spelare födda 2014 som i år har börjat spela 7 mot 7

Vår målsättning är att killarna skall utvecklas som fotbollsspelare samtidigt som vi har roligt och bygger lagkänsla och kamratskap.

Lagets spelregler

1. Vi ska ha roligt

2. Vi är bra vinnare och bra förlorare

3. Vi peppar istället för att klaga

4. Vi är inkluderande

5. Vi är snälla mot varandra

6. Vi vinner ihop och förlorar ihop

7. Vi har ett vårdat språk

 

Som åskådare (familj, vänner, med mera) så förväntas man respektera lagledare, domare och övriga. Vi lagledare är ansvariga för träningar och laguttagningar.

Ledarna och även domarna är precis som våra spelare amatörer, ingen av oss kan allt. Men vi gör vårt bästa och försöker.

Det är roligt att så många vill vara med och spela med oss, det har dock lett till att laget i nuläget är fullt. Man får gärna sätta upp sig i kö och när en plats blir tillgänglig så får den som står först i kön en fråga om han vill vara med.Träningar
2024-06-06 06:55

Vi har satt sista datum för träning till den 15 juni. Därefter kommer träningarna att vara frivilliga och inte lika styrda då vi inte kommer att vara så många ledare på plats. 
//Ledarna P14

 
Våra Huvud Sponsorer
VÅRA SKYLT/FLAGG SPONSORER
Samarbeten