SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbynäs Sportklubb
Utveckling, Samhörighet och Kamratskap
Välkommen till IB Motion/IB First League

Föreningen har två herr motionslag, IB Motion och IB First League. Svensk Innebandys värdegrund är "Så många som möjligt, så länge som möjligt, i en så bra verksamhet som möjligt!". Våra motionslag är en viktig faktor för de personer som tycker det är kul att fortsätta spela innebandy, men inte vill/kan spela i serielag.

 

IB Motion är ett lag som det låter, ett gäng spelare som spelar för motionen och innebandyns skull. Allra oftast 5 mot 5 inklusive målvakter i Gamlestadshallen på söndagar kl 18.00-19.30.

 

IB First League är till för de som vill få in tävlingsmomentet genom att spela mer matchliknade träningar och de gånger det går, spela matcher i form av träningsmatcher eller korpserie.

Senaste åren har även laget haft ett samarbete ihop med Bergsjön SK integrationslag, då båda lagen tampats med dålig närvaro. Laget spelar på onsdagar i Sandeklevshallen kl 19.00-20.30.

 

Är du intresserad av att testa varar med? Hör av dig via kontaktuppgifterna här på hemsidan.

Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Hem, 07/04 20:59 
Hem, 24/02 10:13 
Hem, 22/02 20:55 
 
Våra Huvud Sponsorer
VÅRA SKYLT/FLAGG SPONSORER
Samarbeten