SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbynäs Sportklubb
Utveckling, Samhörighet och Kamratskap
Välkommen till IB Motion/IB First League

Föreningen har två herr motionslag, IB Motion och IB First League. Svensk Innebandys värdegrund är "Så många som möjligt, så länge som möjligt, i en så bra verksamhet som möjligt!". Våra motionslag är en viktig faktor för de personer som tycker det är kul att fortsätta spela innebandy, men inte vill/kan spela i serielag.

 

IB Motion är ett lag som det låter, ett gäng spelare som spelar för motionen och innebandyns skull. Allra oftast 5 mot 5 inklusive målvakter i Gamlestadshallen på söndagar kl 18.00-19.30.

 

IB First League är till för de som vill få in tävlingsmomentet genom att spela mer matchliknade träningar och de gånger det går, spela matcher i form av träningsmatcher eller korpserie.

Senaste åren har även laget haft ett samarbete ihop med Bergsjön SK integrationslag, då båda lagen tampats med dålig närvaro. Laget spelar på onsdagar i Sandeklevshallen kl 19.00-20.30.

 

Är du intresserad av att testa varar med? Hör av dig via kontaktuppgifterna här på hemsidan.

Välkommen till folksporten
2024-01-30 15:49

Välkommen till Folksporten – för innebandy är mer än bara en sport. Det är en gemenskap som sträcker sig från norraste Norrland till södraste delen av Skåne. Från 6-åringar till 100-åringar är alla en del av denna fantastiska idrott sedan 1981. Oavsett din bakgrund eller yrke, så är du en del av vår gemenskap. Upplev värmen, mångfalden och mäktigheten i Folksporten!

Vi i Utbynäs First League-lag är en del av denna Folksporten.

Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandysektionen, 14/11 14:08 
Nyheter från föreningen
 
Våra Huvud Sponsorer
VÅRA SKYLT/FLAGG SPONSORER
Samarbeten