SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbynäs Sportklubb
Utveckling, Samhörighet och Kamratskap
Välkommen till Utbynäs SK innebandylag för pojkar och flickor födda 2016.

 Träningar sker i dagsläget onsdagar i Kvibergshallen plan B. mer info om hallen hittar du HÄR. Tider för träning får du information om i kallelser digitalt. Anmälan till vårt lag görs på hemsidans förstasida via "Börja spela". 

 

På träningar och matcher är det obligatoriskt med skyddsglasögon och klubba. Det finns utrustning att låna men den är begränsad och primärt för de som önskar prova på. 

 

Alla kallelser till träningar, matcher, cuper mm skickas ut via appen Sportadmin. Den behöver du som förälder ladda ner för att kunna svara på om ditt barn kommer delta eller inte. Du hittar länken här nedan. 

https://www.sportadmin.se/medlemsapp/ 

 

För föräldrar finns en gemensam grupp i WhatsApp och länken hittar du här nedan. 

https://chat.whatsapp.com/C8FORUZr1leI7sFfM0Jduq 

 

Är du intresserad av att bli hjälpledare i laget, vill ta ansvar för försäljning eller har andra frågor så är du mer än välkommen att höra av dig till oss i ledarstaben. Det gör du enklast via vår lagmail ibpf16@utbynassk.se så kontaktar vi dig och berättar mer om vad som krävs och hur det fungerar. 

 

Vi ses // Ledarstaben PF IB16. 

Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandysektionen, 14/11 14:08 
Nyheter från föreningen
 
Våra Huvud Sponsorer
VÅRA SKYLT/FLAGG SPONSORER
Samarbeten