SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbynäs Sportklubb
Utveckling, Samhörighet och Kamratskap
Välkomna Katarina och Darmin !
2023-01-11 13:59

Välkomna Katarina och Darmin !

 

Katarina kommer närmast från Lerums IS där hon varit kanslist i 10 års tid. Hon har även varit aktiv i andra branscher, bland annat hotell- och restaurang där hon agerat både chef och lärare. Katarina brinner för föreningslivet och ser fram emot att sätta sig in i och lära känna föreningen, samt vara med och utveckla Utbynäs SK framåt.

 

Darmin kommer närmast från Kärra KIF där han även idag är kanslist och han kommer framöver fördela sin arbetstid mellan föreningarna. Darmin har varit involverad i flera olika fotbollsföreningar och roller genom åren och har själv spelat, varit ledare och även domare inom fotbollen. Första mötet med Utbynäs SK skedde på 90-talet då han spelade match på Lemmingvallen.

 

I samband med att vi övergår till två kanslister kommer vi separera fotboll och innebandy där Katarina blir ansvarig kanslist för innebandysektionen och Darmin tar kansli-ansvaret för fotbollssektionen. Kontaktinformation till respektive kansli;

 

Innebandysektionen - Katarina

Mejl: kansli-ib@utbynassk.se

Telefon: 0705-284526

 

Fotbollsektionen - Darmin

Mejl: kansli-fb@utbynassk.se

Telefon: 0704-562878

 

Tidigare mejladress kommer fasas ut.

Övriga ärenden;

Bokning av klubbstuga - kansli-fb@utbynassk.se

Nordic Wellness förfrågningar - kansli-ib@utbynassk.se

I Katarina och Darmin får vi utöver erfarenhet och kompetens in två föreningsmänniskor som brinner för att hjälpa till och finnas till hands för ledare och övriga. Har ni frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av er. Tillsammans utvecklar vi verksamheten.

 
Våra Huvud Sponsorer
VÅRA SKYLT/FLAGG SPONSORER
Samarbeten