Matchnummer: 060985004
Samling:18:45, Klubbstugan
Årets bästa insats, men förlust på straffar.
2023-03-08 23:45

Det blir kort referat idag, matchen spelades sent och när man kom hem var det nästan torsdag istället för onsdag eftersom matchen började 20.15.

Överlag en väldigt bra insats i en välspelad match mot bra motstånd. Synd att planen var så dålig, men det svenska vädret är nyckfullt.

Över 90 min är vi det klart bättre laget. Vi hittar vägar genom deras press. Framförallt i andra halvlek. Den halvleken är nära nog perfekt genomförd. Bara den lilla detaljen att vi behöver göra fler mål än ett när vi skapar 6-7 jättelägen varav tre rena frilägen.

Straffar är straffar, vi gratulerar Ahlafors till segern och tar med oss en bra insats att bygga vidare på. Serien närmar sig och vi visar att vi nästan är redo. Bara lite detaljer kvar att jobba på, om Bara snön försvinner så vi kan börja träna igen.

Idag gör vi en så bra insats som lag att jag inte ger individuella poäng. Alla förtjänar beröm.