SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbynäs Sportklubb
Utveckling, Samhörighet och Kamratskap
Älvängens IK
4 - 5
Utbynäs SK
Älvängens IK4 - 5Utbynäs SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 maj, 13:00
Plats:Älvevi 1 Gräs
Tävling:
Matchnummer: 060101029
Samling:11:30
Målrik tillställning i Älvängen.
2023-05-07 10:40

Efter förra veckans snöpliga förlust då vi spelade bra stora delar av matchen men bollen vägrade gå in i mål så åkte vi till Älvängen i hopp och att denna gången få göra mål istället.  

 

Egentligen finns inte mycket att säga om matchen eftersom planen var för dålig så det blev inget spel utan väldigt chansartat då bollen rullade som att den var triangelformad. Så det var rakt spel och mycket krigande. Och vi krigade bäst trots 6 skadade och ytterligare 2-3 borta av annan anledning.  Med endast 15 spelare i truppen då vi helt enkelt är så skadeskjutna att vi inte hade fler tillgängliga så visade vi vikten av en bred trupp. En enorm eloge till alla, men främst till de killar som inte spelat många minuter i år men kliver in sista 20-30 idag och krigar för laget och hjälper oss säkra tre poäng. Mackan gör 4 mål och Joel gör en formidabel insats på högerbacken, i övrigt finns inte mycket spelmässigt att tillägga. 

 

 

3: Joel

2: Mackan

1: David

 

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Huvud Sponsorer
VÅRA SKYLT/FLAGG SPONSORER
Samarbeten