SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbynäs Sportklubb
Utveckling, Samhörighet och Kamratskap
SKIF Semberija
0 - 1
Utbynäs SK
SKIF Semberija0 - 1Utbynäs SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 25 april, 19:45
Plats:Bergsjövallen 2 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 060101020
Samling:18:15
Inte snyggt, men otroligt starkt.
2024-04-26 08:01

Med två tuffa förluster i ryggen och nära 10 spelare borta pga skada, jobb, resa så åkte vi till Bergsjövallen för att möte Semberija. Med 1,5 timma till match bestämde sig coach för hur vi skulle spela, då först kom besked vilka som var tillgänliga fullt ut. 

 

Det blev en matchplan som handlade om att idag skulle vi inte förlora. Idag skulle vi tvärtom mot vad vi brukar ge bort bollinnehavet, ge bort initiativet och helt enkelt hålla nollan. Vi ställde ut en 5-3-2  och lät Semberija komma mot oss med allt de hade offensivt. Många skickliga spelare med framförallt deras oerhört skickliga lagkapten, men tanken var att få honom felvänd istället för rättvänd och det funkade stora delar. Semberija skapar nån chans här och där men det känns egentligen bara farligt en gång då Oliver tappar en boll men revanscherar sig med en snabb reaktion och Nic kan rensa. I halvlek tvingas Tobbe gå av så ytterligare avbräck. In med Alex på topp, Alex som varit sjuk i veckan och haft problem senaste månaden så känslan var att kör så länge du orkar. Detta blev matchavgörande. För andra halvlek är jämnare. Vi vårdar bollen bättre och försvarar inte enbart. Och i 85 slås en boll upp till Alex som tar emot och håller undan försvararen och sätter bollen i djupet på Ershad tar en lång löpning utmed sin kant, ner mot hörnflaggan och slår in bollen, vilket vi ägnat halva träningen åt i tisdags. I boxen kommer Berin, som ständigt löper, och bollen landar och Berin blir mer eller mindre kapad, känslan var straff men liggandes slänger sig Berin och slår in bollen i öppet mål, eufori. Resten av matchen, 5 min + 6 min tilägg har vi hyfsad koll och det är egentligen aldrig nära 1-1. 

 

En stor eloge till alla spelare som samlar ihop sig, krigar tillsammans och åker hem med 3 poäng. Fotboll handlar om kvalitet, men utan krigande och löpande så kvittar kvalitén. Och igår hade vi båda. Nu bygger vi vidare på detta. Varenda spelare gör en bra insats, men tyvärr ges endast tre poäng i matchens spelare.

 

3. Jeppe

2. Berin

1. Alex

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 17/5 19:00
1 - 2  
Ons 15/5 19:15
7 - 1  
Tor 9/5 12:00
2 - 1  
Fre 3/5 19:00
7 - 2  
Ons 1/5 15:00
4 - 2  
Sön 28/4 17:30
7 - 1  
 
 
Våra Huvud Sponsorer
VÅRA SKYLT/FLAGG SPONSORER
Samarbeten