Samling:13:45
Århundradets sämsta 20 min.
2023-03-19 17:41

Lördag, match, äntligen plusgrader och snön borta. Goda förutsättningar för match. Tyvärr ställdes förra veckans match mot Warta in där spelare som inte fått chansen i år skulle få chansen. Så vi fick flytta detta till dagens match istället.

Det såg lojt ut på uppvärmningen så det krävdes lite höjning av rösten för att väcka spelarna. Första 5 minuterna av matchen hjälpte inte det. Katastrofal start av oss. Dålig rörlighet, dåliga beslut och svagt passningsspel gjorde att Donsö fick betalt för sin press. Men efter 5-6 minuter så började vi till våra positioner och passningarna började sitta och då tog vi över matchen. Donaö får jaga boll och när de får tag i bollen så söker de tidiga bollar framåt som vi bryter pch skapar mer och mer tryck. Fyndigt, snabbt passningsspel med många involverade gör att vi snabbt gör tre snabba mål och leder komfortabelt med 3-0. Tyvärr vi ett stort misstag där bak och slår en boll rakt till en motståndare precis framför mål som tackar för bjudningen och gör 3-1 precis innan halvlek.

I halvlek pratar vi om att inte slappna av utan istället öka tempot och driva på.

Vi gör precis raka motsatsen.  I stort sett alla slutar springa. Istället slutar vi spela när vi tycker att vi skall ha frispark och motståndarna fortsätter spela och gör mål. Och vi står still och tittar på när motståndarna springer. Ungefär som att vi trodde matchen var slut. 3-0 blir till 3-5 på 20 min. Helt otroligt och förmodligen den sämsta insats som något lag någonsin gjort. Allt pga vi inte springer.

Vi gör 4-5 och har väl nån chans till men Donsö kontrar och har fler chanser.

Summa summarum en av de sämre fotbollsmatcher jag sett och då förlorar vi med 4-5 så vi var sämre.

Jag utgår ifrån att det inte ser lika illa ut nästa lördag mot Bergsjö IF!!