Matchnummer: 060101012
Samling:18:00
Underbar krigarinsats gav 3 poäng.
2023-04-16 19:37

Efter förra veckans bra insats fast dåliga resultat så var känslan att vi behövde en seger i hemmapremiären för att hålla uppe tro och hopp. Saker aom är viktiga i fotboll som till stor del handlar om psykologi och attityd.

Med 4-5 spelare borta från premiären pga skador och resor så saknades alla våra fem alternativ som mittbackar. Så det var bara att vara kreativ som tränare och hitta nån sorts lösning som kändes bra. Det slutade i ett mittbackapar i Adam och Hampus. Som gör två utmärkta insatser.

Matchplanen blev lite mer defensiv än vi brukar ha då vi saknade så många spelare och hade flera på ovana positioner. Det slog väl ut i första halvlek. Vi fick in Västkurd i de ytor vi ville sätta press och flera gånger kunde vi vinna bollen centralt och spela oss ur. Men tyvärr så lyckades vi inte göra nåt mål trots goda lägen vid 2-3 tillfällen. Första halvlek slutade 0-0 och kändes välspelad mellan två välspelad och organiserade lag.

Andra halvlek blev raka motsatsen. Totalt kaos med flera gula kort och två röda och en straff som slogs om tre gånger, varför vet vi fortfarande inte.

Otroligt svår halvlek att skriva ner i ord så det blir en kort summering.

Vi gör 1-0 tidigT. Tyvärr blir vi passiva och faller för mycket efter det och vi tappar matchen och Västkurd tar över markant utan att skapa direlta chanser. Sen får de straff, som räddas, går om, går i mål, går om, räddas och sen slås returen in. 1-1 och 10 mot 11 sista 20. Jag erkänner att det kändes tungt.

Men våra spelare gör en otrolig insats sista 20 och vi gör 3 mål och vinner med 4-1 och tar 3 oerhört sköna poäng.

Stort tack till varenda spelare som gör en otrolig insats. Verkligen alla gör en bra insats. Och jobbar man som vi gör och tillsammans så blir man svårslagna.

Delar inte ut några poäng denna gången då alla är värda poäng. Eller vi gör såhär.