SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbynäs Sportklubb
Utveckling, Samhörighet och Kamratskap
Utbynäs SK
2 - 2
Lunden Överås BK
Utbynäs SK2 - 2Lunden Överås BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 maj, 15:15
Plats:Lemmingvallen 1 Gräs
Tävling:
Matchnummer: 060101036
Samling:14:00, Klubbstugan
Oavgjort i toppmötet.
2023-05-15 21:09

Lunden kom till Lenmingvallen i delad serieledning medans vi skuggade 3 poäng bakom på femteplats.  Men vi har verkligen känt att vi intebfårr betalt för bra spel i två av våra matcher så gott hopp om poäng fanns. Det blir dock svårare att ta poäng när vi match efter match måste byta uppställning då vi saknar spelare pga skada och sjukdom. Idag saknade vi 9 spelare som alla skulle kunna konkurrera om en plats. Starkt då att match efter match gör bra insatser och aldrig är långt ifrån poäng. 

 

Men, det blir också svårare när tränaren tar dåliga beslut, vilket skedde idag. Vi anpassade vårat spel för mycket efter motståndarna och utifrån våra skador och det är svagt coachande. I första halvlek försöker vi spela enkelt och minimera misstagen då vi kände att defensivt har vi nog koll på Lunden då vi vet hur de spelar. Men vårat egna spel havererade totalt och det blev fotboll på Lundens villkor och de leder med 1-0 I halvlek och det är inte orättvist även om 0-0 inte heller hade varit orimligt. 

 

I halvlek ber jag om ursäkt för usel taktik och vi bestämmer oss för att spela våran fotboll. Och vi går ut och styr andra halvlek. Det är inte så att vi radar upp chanser men det är ändå vi som kontrollerar matchen med ett mycket bättre passningsspel. 1-1 kommer genom stekheta Mackan som nickar in ett fint inlägg. Sen står det lite och väger tills de får en straff i 89e. 1-2 och man är på väg att ge upp. Men vi trycker upp och efter att Christer offrar sig och tar en smäll men vinner duellen så landar bollen hos Adam som slår ett instick till Mackan som drar in 2-2 och stor glädje. Men ändå inte, sett till andra är halvlek så skall vi vinna. Men en poäng får duga och vi är fortfarande med i toppen. 

 

3: Adam

2: Mackan 

1: Lukas

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Huvud Sponsorer
VÅRA SKYLT/FLAGG SPONSORER
Samarbeten